tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulu

Joulu tuli, Joulu meni. Ja ihan hyvä niin. Nyt kunhan saadaan uusivuosi pois alta, niin arki jatkuu täysin normaalisti. Ihana ajatella, että jouluhössötykset yms on nyt pois kuvioista. Vaikka hyvällä mallilla oltiin lahjojen suhteen, niin silti stressi valtas mielen. Aatonaattona viimeinenkin joulumieli hävisi kuin pierusaharaan, eikä sitä sitemmin enä näkynytkään. Jospa ensi Jouluna osaisin rentoutua ja olla stressaamatta.


Jouluaattona mentiin tosiaan sinne Varpaisjärvelle. Sään takia meinattiin perua koko meneminen, kun arveltiin tien olevan peilijäällä ja erittäin liukas. Yllätyttiin kuitenkin positiivisesti, kun huomattiin varppiksen tien olevan paremmassa kunnossa kuin Iisalmi-Lapinlahti pätkä. Käytiin oleskelemassa Varpaisjärvellä, syötiin vatsat pullolleen jouluruokaa ja avattiin Joulupukin tuomat lahjat. Emmi sai taas todella paljon lahjoja ja varsinkin leluja. Täytynee karsia osa vanhoista pois, jotta uudet mahtuu tilalle.


Me saatiin aatonaattona yksi parhaimmista lahjoista, mitä ollaan hartaasti toivottu. Riku sai töitä. Kyllä! Tammikuun puolessa välin Riku alottaa muutaman kuukauden koulutuksen kautta työt. Tämä oli aivan mahtava uutinen, eikä parempaa lahjaa oikeesti ois voinu toivoakkaan! Ensivuonna siis tulee paljon asioita muuttumaan, kun Emmi lähtee päivähoitoon ja Riku töihin. En malta odottaa. Lisää suunnitelmia on myös ensi vuodelle, mutta niistä kerron sitten lähempänä kun asiat varmistuu. Kolmiota ollaa myös haettu, kun tämä pikku kaksio alkaa tuntumaan ahtaalta. Saa nähdä löytyykö täältä mitään kivaa asuntoa ja milloin.


Myöhäiset hyvien Joulujen toivottelut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)