sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kuulumisia

Meillä on nukuttu viimeisten viikkojen aikana tosi huonosti. Univelkaa on kertynyt hurjasti itse jos kullekkin ja tuntuu, että nukkumiset öisin on yhtä taistelua edelleen. Tästä kirjotan ihan oman postauksensa, sillä pakko saada avautua kunnolla. Uniongelmat alkoi just sopivasti sillon, kun mulla jatkui työt. Olin nimittäin pääsiäisen molemmin puolin olevat viikot kotona (paria iltaa ja yövuoroa lukuunottamatta).


Meidän pääsiäinen kului siihen, kun Emmi raasu oli korkeassa kuumeessa. Kuumetta kesti yhteensä 4 päivää, eikä panadol meinannut purra lainkaan. Vaikka kuumetta oli päivisinkin 38 astetta, Emmi jaksoi touhuta samaan malliin siltikin. Korkeimmillaan kuume nousi yöllä 39, joka vasta alkoi huolestuttamaankin. Paljon googlailtiin mitä tehdä ja missä vaiheessa lähteä lääkäriin. Pariin otteeseen myös soitin päivystykseen ja kyselin mielipiteitä asiaan. Päivystyksessä rauhottelivat ja sanoivat, että pitää seurailla tilannetta kotona. Jonoja ollut päivystyksessä 5h verran ja sanoi, ettei kannata lähteä jonottamaan. Paljon mietittiin mikä ihme Emmille nosti yhenäkkiä kuumeen, kun ei nuhaakaan ollut. Ensinmäisenä kuumeettomana päivänä Emmille nousi pieniä punaisia näppyjä vatsan alueelle, rintaan, kasvoihin ja nivusiin. Sitten tajuttiin, että kyseessä oli vauvarokko. Emmi on siis sairastanut ensinmäisen rokkonsa nyt.


Pääsiäisen jälkeen ollaankin kamppailtu uniongelmien kanssa, eikä päiviin kuulu sen kummempia kuin väsymystä ja vähän lisää kamppailua päikkäreiden aikana. Nyt vapun ratoksi tulin itse kuumeeseen ja parin päivän ajan sain kuiskailla töissä työkavereille äänen hävittyä olemattomiin. Kai se munkin pitää välillä kipeänä olla.
Muuten meille kuuluukin ihan sitä perus normi arkea. Aamuisin herätään aikaisin pienen tytön toimesta ja nukutaan parin tunnin päiväunia. Hurjasti ootellaan kesää ja lämpimiä säitä. Riittäis sekin, että tää takatalvi olis jo ohi ja olis lämmin niin päästäis ulkoilemaan enemmän. Mutta kuten arvata saattaa, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta tosi lämpimästi aina silloin, kun minä oon iltavuorossa. Niinhän se aina menee.


Me vietetään tämä vappu ihan vaan kotona ollen ja hyvin syöden. Nyt hauskaa vappua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)