tiistai 11. huhtikuuta 2017

Leikkimielisiä sukupuolitestejä

Emmiä odottaessa minulla oli koko raskauden ajan selvä poika-tunne. Tässä raskaudessa ei ole minkäänlaista tunnetta siitä, kumpi sieltä on tulossa. Toisaalta jos tulisi tyttö, olisi kaikki vaatteet valmiina kaapissa odottamassa. Sitten taas jos poika, niin olisi ihana saada kokemus hoitaa poika lasta. Olisi yksi molempia sukupuolia. 
En suosi kumpaakaan sukupuolta, sillä minulle käy kumpi vain. Oli se sitten tyttö tai poika, on ihana saada uusi elämä täydentämään meidä perhettä. Nyt ajattelinkin tehdä muutaman sukupuolitestin, kun en Emmiä odottaessa niitä kerennyt edes ajattelemaan. 


Raskausoireiden mukaan tulee luultavasti tyttö. Oireet on niin samanlaisia nyt, kuin Emmiä odottaessa. Hiukan on voimakkaampi aamupahoinvointi (jos erehtyy juomaan vettä), mutta muuten ei ole mitään poikkeavuutta. Puheissa joskus tulee sanottua pikkusisko, mutta varsinaista tyttöfiilistä ei ole. Rikulla on poika-fiilis, niinkuin oli Emmiä odottaessakin.


Kiinalaisen syntymäkalenterin mukaan meille on tulossa tyttö, sillä olin silloin vielä 21-vuotias. VAU.fi testin mukaan odotan poikaa.
Sormustestin mukaan odotan todennäköisesti poikaa, sillä hiuksessa roikkuva kihlasormus teki heiluriliikettä vatsan päällä. Kokeilin molemmilla käsillä, sillä en luota vasemman käden vakaisuuteen. 


Poika:
Ei aamupahoinvointia.
Et ole muuttunut ulkonäöllisesti tai jopa hehkut.
Säärikarvojen kasvu on kiihtynyt.
Tekee mieli happamia ja suolaisia ruokia. 
Eteenpäin työntyvä masu, raskautta ei havaitse takaapäin.
Vauvan sydämensyke hidas (<140) 
Potkut napakoita ja kovia. 
Linea negra.
Sinulla on terävä ilme.
Odotat esikoista.
Elitte leppoisaa elämävaihetta lasta tehdessänne.
Kätesi ovat kuivat.
Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. 
Vauvan isä lihoo odotusaikana. 
Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät.
Rinnoissa valtava muutos. 
Poikaolo 

Tyttö:
Pahoinvointia raskauden aikana. 
Kukkiva iho. 
Olet kiukkuinen.
Ikenet verestävät. 
Vauva on kova hikkaamaan.
Vauvan potkut eivät ole kovin rajuja.
Vauvan syke tiheä.
Närästys.
Sinulla on jatkuvasti lempeä ilme.
Vatsasi leviää sivulle.
Makean himo. 
Ei linea negraa. 
Edellinenkin lapsesi on tyttö. 
Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. 
Kädet aiempaa pehmeämmät.
Rinnoissa ei juuri muutosta.
Tyttöolo.

Poika: 7½ / Tyttö: 5½


Raskausoire-testi puhuu pojan puolia, mutta en osaa luottaa siihen, että oireiden mukaan voisi arvella kumpi tulossa. Vielä kun oireet ovat niin samankaltaisia, kuin Emmiä odottaessa. Vatsan muodosta en osaa itse vielä arvella, mutta monet ovat sanoneet poikavatsaksi. Sitä mieltä osa oli viime raskaudessakin.

Testeistä tuli 3 poikaa ja 1 tyttö. Ensiviikolla se selviää, kumpi on tulossa. Siihen saakka saadaan olla jännityksessä. Mitäs te veikkaatte, kumpi on tulossa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)