lauantai 2. joulukuuta 2017

Elma Sofia

Yli kuukausi sitten pidimme omassa kodissamme pienellä porukalla kastajaiset. Tälläkertaa emme halunneet isoja juhlia ja päädyimmekin tähän ratkaisuun. Ollaan kyllä tyytyväisiä siitä, vaikka stressi yltyi suureksi siivoilun ja tarjoiluiden takia. Onneksi vanhemmat auttoi ja mun äiti teki mm. kaikki tarjottavat. Vaikka tila meinasikin kesken loppua, oli kastejuhla erittäin onnistunut.


Kuopuksemme sai nimekseen Elma Sofia. 
Kuten Emmillekkin, myös Elmalle haluttiin vanhanaikainen etunimi joka sointuu Emmi nimen kanssa hyvin yhteen. Jotenkin oli sanomattakin selvää, että haluttiin E kirjaimella alkava nimi myös toiselle tyttärelle. Pyöriteltiin jos jonkinmoista nimeä kielenpäällä jo heti alkuvaiheessa raskautta, mutta päädyimme Elma nimeen "sattuman" kautta. Nimi Elma on ollut yleinen Suomessa ennenvanhaan ja se on kaunis nimi. Itseasiassa edesmenneen mummoni nimi oli Elma, joten siitä sitten vähä niinkun lähti. 

Toinen nimi oli hiukan hakusessa. Ensin mietittiin toiseksi nimeksi Patriciaa, mutta juuri ennen papin tapaamista vaihettiin Patricia Sofiaksi. Tämä oli itseasiassa Rikun idea, sillä hän otti asian esille vaikka molemmat oltiin mietitty samaa, että Patricia on turhan "erikoinen" Elma nimen kanssa. Niimpä vaihdettiin se Sofiaksi ja hyvä niin. Nyt meidän molemmillä tyttärillämme on ihanat ja täydelliset nimet.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)