lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuosi 2017

Vuosi 2017 on ollut yksi raskaimmista, mutta ihanimmista vuosista. Muutimme uuteen kotiin, esikoisemme täytti 2-vuotta, mies pääsi opiskelemaan unelmiensa ammattia ja pieni tummatukkainen tyttö täydensi perhettämme. Paljon on siis tapahtunut taas vuoden aikana. 

Vuoden alussa olin vielä töissä. Kävin Lapinlahdella kahdessa eri palvelutalossa töissä. Jäin kuitenkin toukokuussa kotiin ja hyvä niin. Sain kesän viettää kotona perheen kanssa ja nauttia yhdestä lapsesta. Kesän lopussa oli Emmin 2-vuotis synttärit ja jälleen kerran saimme hurjasti apua synttäreiden tarjottaviin vanhemmilta (ainiin Emmin 2v postaus tulossa pian, vain kuvat puuttuu). Riku pääsi opiskelemaan ja siitäkin koulusta on nyt puolet käytynä (JESSSS!!). 


Vihdoin ja viimein syyskuussa meidän rakas kuopuksemme syntyi. Ei tosin itsestään ruennut ulostautumaan, mutta kuitenkin. Näin ollen uudenlainen arki alkoi meidän perheessä, joka onkin luonnistunut erittäin hienosti. Vaikka kyllähän se täytyy myöntää, ettei elämä ruusuilla tanssimista ole uhmaikäisen taaperon ja pienen hellyyden kipeän vauvan kanssa.

 Lokakuussa ostettiin auto joka on (toistaiseksi) toiminut moitteettomasti. *kopkop* Näiden autojen kanssa kun meillä on tupannut olemaan tajuttoman huonoa tuuria. Sittenpä tulikin marraskuu ja joulu. Joulu meni vähäisellä määrällä stressiä ja rennokkuudella. Oli kyllä hyvä päätös jäädä aatoksi kotiin!


Tämä vuosi on ollut tapahtumarikas. Toivon, että vuodesta 2018 tulisi rauhallisempi, mutta onnekas. Jännityksellä jään odottamaan, mitä uusivuosi tuo tullessaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)