tiistai 24. toukokuuta 2016

Munakasrulla



Pohjaan tarvitset..
  • 5 dl maitoa
  • 5 kananmunaa
  • 2 dl vehnäjauhoja 
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
(Pistä uuni lämpeämään 200 asteeseen.) Sekoita maito ja kananmunat keskenään. Sen jälkeen lisää jauhot ja mausteet. 


Kun seos on valmis, kaada se leivinpaperilla päälystetyn korkeareunaisen pellin päälle. Paista pohja uunissa 200 asteessa noin 25 min. 


Täyte (jossa mielikuvitus rajana)
  • 400g jauhelihaa
  • 1 tomaattimurska - valkosipuli purnukka
  • 1 dl (ehkä) Creme Bonjour Pippuri mausteella 
  • Sinihomejuustoa ja normi juustoa
  • Mausteet (suola, jauhelihamauste ja grillaus mauste)
  • Pari ruokalusikallista vehnäjauhoja (unohtu kuvasta)
  • n. 1 dl vettä
Paista jauheliha normaalisti pannulla ja lisää mausteet. Kun jauheliha on ruskistunut, laita pari ruokalisukallista vehnäjauhoa ja sekoita. Sen jälkeen laita tomaattimurska ja lisää hiukan vettä. Sekoitele. Sen jälkee lisää hiukan ruokakermaa ja juustot. Sekoittele, kunnes juustot ovat sulaneet ja siirrä täyte vetäytymään/jäähtymään hetkeksi.


Kun pohja on rusehtava ja valmiin näköinen, vedä pohja pois pelliltä leivinpaperista vetäen pöydälle. Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa se rullaksi leivinpaperin avulla. Laita munakasrulla hetkeksi kuumenemaan ja jos ripottelit rullan päälle juustoraastetta, odota että ne sulaa.


Ei mikään kaunis rulla, mutta herkullinen. Hyvää oli kisa evääksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)