torstai 21. heinäkuuta 2016

Laiskottelu loppuu nyt tähän.

Ihanat lämpimät kesäpäivät ovat saapuneet tänne Savoon asti. Jes. Kyllähän niitä ollaan odotettukin! Ei tosiaan olla paljoa kotona viihytty hyvillä säillä, vaan ollaan oltu ulkona ja käyty pyöräilemässä. Joka päivälle ollaan keksitty jotain tekemistä, niin ei tässä ole paljoa kerennyt konetta aukasemaan. Ihana, että välillä on näinkin päin. Hyvien säiden johdosta ruoan teko tai kodin siivoaminen ei ole kovin houkutellut ja se onkin jäänyt vähemmälle. Onneks oon tehny sekä kanasta, että jauhelihasta lihapullia pakkaseen, niin niitä on helppo sulattaa Emmille ruoaksi. Lisäksi esim. makarooneja tai muuta vastaavaa. Hyvin maistuu! 


Tänään ois ollu tarkotus tehdä suursiivous tälle läävälle, joka onkin vielä alottamatta. Aamulla siivosin keittiön ja Emmin (ja Rikun) ollessa päiväunilla raikkosin enimpiä leluja pois. Täytynee jatkaa toisten päikkäreitten ja ruoan jälkeen tätä urakkaa. Samalla jos saatais järjestystä vaihettua olohuoneeseen (miks ei makkariinkin), niin oispa napakka! 


Tänään mulla oli kaks ajotuntia peräkkäin. Ne meni paremmin kuin hyvin, vaikka olikin melkein kuukaus taukoa välissä. Tänään sain myös töitä enskuun alulle ja käynkin täyden listan ahertamassa Lapinlahdella. Nyt ei siis töistäkään tarvitse sen kummemmin stressiä repiä. Mahtavaa! 
Mulla on tänään super hyvä päivä ja meenkin nyt intoa puhkuen (ainakin melkein) tekemään ruokaa ja sen jälkeen starttaa kodin siivous. 
Hauskaa torstaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)