keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Juhannus ja muuta mukavaa

Viime torstaina saatiin vieraita Seinäjoelta. Rikun lapsuudenystävä ja hänen tyttöystävänsä tuli meille Juhannuksen viettoon. Mitään festari juhannusta tai mökki juhannusta meillä ei ollu kuitenkaan suunnitelmissa, mitä muilla näytti olevan meidänkin puolesta. Oltiin erilaisia nuoria ja vietettiin perjantai-ilta Rikun kaverin kotikotona 20 kilsan päästä keskustasta. Grillailtiin, laulettiin karaokea, pidettiin nesteytys kohillaan (muut joi olutta/boolia ja minä limpparia), kuunneltiin musiikkia ja höpöteltiin niitä näitä. Muut lähti jatkamaan iltaa vielä baarin puolelle ja minä tulin Neran seuraks kotiin nukkumaan. Juhannus oli erilainen, mutta sitäkin mukavampi! Mieluummin vietän iltaa istuen hyvällä porukalla vaikka ihan selvinpäinkin, kuin örveltäen tupatentäyteen tungetulla festarialueella jossa hermo palaa nopeesti. 


Koska Suomen kesä on niin vähä aurinkoinen, niin suurinosa päivistä kului sisällä istuen ja miettien mitä tehtäis. Yhtenä päivänä (olikohan sunnuntai) aurinko kuitenkin ilmotti olemassa olostaan ja myöhän käytettiin tilaisuus hyväkseen ja hihhuloitiin koko päivä ulkosalla. 
Käytiin peltosalmella syöttämässä itikoita kahteen otteeseen frisbeegolffaamalla, käytiin myös Nerkoolla frisbeegolffaamassa. Ainiin ja käytiin myös grillaamassa muutamat makkarat siinä välissä. Loppu ilta kului siinä, kun ukot pelas cs:sää ja myö katottiin leffaa. Tosin se leffa jäi puoleenväliin kun iski armoton väsymys. 





Eilen vieraat kuitenki lähti takasin Seinäjoelle ja myöpä jäätiin tänne taas kaksin. Koko eilispäivä meni koomaillessa sohvan nurkassa viltin alla ja netflixiä katsoessa. Nää "ihanat" sateiset kelit saa mielen entistä väsyneemmäks, eikä me jaksettu ruokaakaan tehdä. Onneks on kuitenkin kotipizza olemassa ja käytiin sieltä hakemassa Americanat mukaan.



Meenas käämi palaa pizzaa oottaessa. Tuo Kahvila-ravintola Mehevän palvelu on huonontunu Subwayn tullessa kyseiseen paikkaan. Pizzaa saa oottaa yli puoltuntia, vaikka asiakkaita paikanpäällä ei oliskaan. 

Ainiin ja tulihan sitä itsensä ylitettyä viime torstaina sen verran, että tein pizzan itse alusta loppuun asti! Yleensä jos tehään Rikun kanssa pizzaa, niin me ostetaan samalla valmiit pohjat, mutta tälläkertaa tehtiinkin pohjat itse. Onhan se paljon parempaa ja halvempaa itse tehdä pohja, kun siitä saa sen pelillisen pizzaa. Pyllystähän se oli, mutta hyvää siitä tuli! Muutaman kerran olis tehny mieli heittää se kaulin ja taikina ikkunasta ulos, jos totta puhutaan. Ei musta pizzanpyörittäjää ainakaan tuu.

Vaan nytpä voisin lähtee tästä ruoan tekoon. Tänään on luvassa uusia perunoita, jauhelihapullia ja tuoresalaatti. Nomsnoms. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)