sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Täyteen ängätty sohvaperuna

Tuijotan tällähetkellä läppärin ruutua ja mietin mitä mä tänne oikeen kirjottasin. En oo yksinkertaisesti tehny mitään kummempaa. Nukkunu, syöny, ihastellu masua, googlettanu kaikkee mahollista, laiskotellu ja kattonu netflixistä vampyyripäiväkirjoja, Mun ajatus ei oikeen meenaa kulkee, mutta millonpa se olis kulkenukkaan. 


Maha on taas kasvanu hurjaa vauhtia viime viikosta. Tänään käytiin käppäilemässä Rikun ja Neran kanssa ja tajuttiin että ei hitto, huomenna ollaan jo 33 raskausviikolla! Luettelin mitä kaikkee pitää vielä keritä tehä siinä vaivaisessa 7 viikossa. Pitää ostaa tuttipulloja, tutteja, lipasto vauvan vaatteille, pestä joitaki vauvan vaatteita, vaunutki pitää ostaa. Mitähän kaikkee niitä vielä oli, ei muistikaan enää riitä. Kokoajan on semmonen tunne, että jotain oleellista ollaan unohettu. Että pitäs hoitaa joitaki asioita, ennen lapsen syntymää. 
Kyllä mä kuitenkin päätin, että en turhaan rupee stressaamaan ja ahistumaan näistä (helpommin sanottu ku tehty). Eiköhän me keretä ostaa, ja varmasti saadaan apua molempien porukoilta jos on tarvis. Yheksän kuukautta kuulostaa pitkälle ajalle, mutta ei tää nyt niin pitkä aika ollukkaa loppupeleissä.


Vauva pyörii ja myllertää paljon. Kieltämättä rupee olemaan itelläki hiukan tukalat oltavat, vaikka maha ei kovin suuri olekkaan. Öisin on tosi vaikeeta löytää hyvä asento. Varsinki ku oon tottunu nukkumaan mahallani. Ai että mä ootan ku pääsen sitte nukkumaan vaikka pää alaspäin jos sille tuntuu! 

Uusi tuttavuus on saapunut raskausoireiden (?) joukkoon. Nimittäin hengenahdistus. Kyllä mulla oli viikko takaperin kans hengenahdistusta, mutta se tuli sillon ku makas selällään. Nyt se taas tulee välillä asennosta riippumatta. Kyllä siinä ite jo kerkes pelästyä, että mikä mulla on ku ei henki kulje. Onneks äitini on kävelevä lääkärikirja ja rauhotteli kertoen, että se on normaalia raskauden aikana. Aattelin kyllä ottaa puheeks seuraavalla neuvola/lääkäri käynnillä ja kysästä onhan varmasti normaalia. Seuraava neuvola käynti onkin kahden viikon päästä, samana päivänä on myös lääkäriaika. Samalla ajattelin kysellä lantionpohja lihas harjoituksista. Tänään nimittäin sain selville, että kyseessä olevien lihasten harjoitus tekee hyvää. Jännä vaan, että asiasta ei oo mainittu mitään neuvolassa. 


Raskaus höpinöistä muihin aatoksiin.
 Ollaan mietiskelty tässä, että ilmotettaisko Nera Iisalmen koiranäyttelyihin, jotka on elokuussa. En tarkalleen tiedä mitkä koiranäyttelyt on kyseessä tai tästä aihepiiristä muutenkaan, sillä en oo koskaan käyny koiranäyttelyissä. Neran toinen omistaja toivoisi, että ilmotettais Nera mukaan. Kieltämättä olis tosi mielenkiintonen kokemus mennä sinne, vaikka joku muuhan Neran siellä sitten esittäis. Toisaalta taas mietiskelin onko liian myöhästä. Kuitenkaan kaikki käskyt tälle neidille ei mene perille, vaikka onkin hyväkäytöksinen. Lihasta tuosta mussukasta kyllä löytyy ja hyvännäkönen rotikka on muutenkin. 
Saa nähdä mihin päätökseen tullaan. 

Nää postausten "lopetukset" on pyllystä. Joten jätän tän tähän.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, jotka tänne on eksyny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)