sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Mökkikausi avattu!

Niinkuin tuossa edellisessä postauksessa jo mainitsin, niin olin yön mökillä. Mun mielestä mökkeilyyn ei kuulu netissä vötkyily, joten en mä myöskään postausta kirjotellut. Tietty jos pidempään olisin ollut, niin kait tuota ois jotain tullu postattua.
Vaikka oltiinki vaan yks yö, niin kyllä tosiaan sai rentoutua ihan kunnolla! Heitin aivot narikkaan, enkä murehtinu mistään. Vietettiin mökillä semmosta "miehistä vapaata" äidin ja siskojen kanssa.  Oli siellä tätitettävätkin tietty mukana. Ilta/seuraava päivä kului saunoessa, syödessä äitin tekemää huippuhyvää ruokaa, jutellessa vauvahöpinöitä (heheh) ja menettäessä hermot itikoihin/mäkäräisiin. Tällä kertaa kuvia ei oo ku tuon kollaasin verran, mutta parempi kait sekin kun ei mitään.


Meidän mökki siis sijaitsee Kiuruveden puolella, kaukana kaikesta. Toi on mun äidin syntymäpaikka, joka on kunnostettu ja laitettu "uuteen uskoon". Toi talohan oli ennen väriltään punainen, eikä siellä tullut koskaan käytyä. Silloin kun olin pieni, niin toi piha oli pitkän heinikon peitossa ja kuhisi käärmeitä. Talo oli ränsistynyt, eikä siellä mahtunut suurinpiirtein liikkumaankaan kun tavaraa oli jokapuolella ja vintti täynnä mun ja sisarusten vanhoja leluja. Äiti ja isäpuoli otti sitten ohjat käsiinsä ja kunnostivat tuosta paikasta ihanan rentoutumispaikan. Kollaasin vasemmanpuoleinen alin kuva on sauna, joka on tehty alusta loppuun asti itse. Oli tuossa kohdalla jonkunlainen sauna ennen tuota, mutta se purettiin kokonaan pois. Ihan hyvä vaan, sillä toi sauna on huippu!
Kesässä ehdottomasti parhainta on mökkeily. Voisin vaikka asua tuolla. Nykyään vaan en viihdy kovin hyvin täällä kotona kaupungin sykkeessä. Mieluummin olisin "maaseudun rauhassa", vaikka onhan se mukava kotiinkin palata.
Meillä onkin huomenna neuvola-aika. Tässä kuumeisena odottelen millonka pääsis ultraan. En vaan malta oottaa, että näkisin miten pikkunen voi ja kuinka paljon se on taas kasvanu♥
Mutta nyt kone kiinni, silmät kiinni ja pikkutirsat niin jaksaa. Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)