lauantai 16. tammikuuta 2016

Kiukkuinen vauva

Viime päivät on kuluneet yllätys yllätys sisällä. Ulkona on kauhee sää, joko tulee kylmästi, sataa lunta kuin saavista kaatamalla tai on liikaa pakkasta. Pikkuhiljaa alkaa kyllästyttämään nämä samaiset seinät ja osittain aika tunkkanen sisäilma. Kaipaa jo pikkuhiljaa lenkillä käymistä raikkaassa talvi säässä. Mä vaan oon liian vilukissa, enkä mielelläni lähde vapaaehtosesti pakkaseen tai lumisateeseen tarpomaan. Vaunuilun pakkasraja -10 astetta, joten ei onnistu. 


Ollaan yritetty saada aikaa kulumaan sisällä ollessa Emmin kanssa. Tytöllä meenaa pukata hampaita, jonka syystä Emmi on kiukkunen. Missään ei oo hyvä olla, paitsi sylissä jos pikkusen heiluttaa. Välillä kyllä jaksetaan höpötellä ja naureskella, mutta sitten muistetaan että hammas tunkeutuu ikenen läpi ja nyt pitää huutaa. Siinäpä onki tekemistä, kun yrittää kiukkusta lasta viihdyttää, eikä pääse edes ulos vaunuilemaan.




Musta tuntuu, että rintamaito ei tahdo enää riittää Emmill ja nyt onkin ollu parina päivänä nanni käytössä. On niin helpottava huomata, että Emmi juo sitäkin. Nyt voi huoletta jättää Emmi äidille hoitoon jos me käydään Rikun kanssa esim. ruokakaupassa kahdestaan. Kiinteitä edelleen maistellaan. 


Eilen oli oikein luksusta käydä kaupassa ja ihmisten ilmoilla. Ei pidetty kiirettä. Käytiin samalla myös Rikun isän luona synttärikahveilla ja naapurissa kahvittelemassa.


Jotta taas ei koko päivä menis sisällä ollessa ja kotona tylsistyessä, niin pitää rueta suunnittelemaan mitä tänään keksis. Siivota täällä ainakin pitäs.. Ulkona tällähetkellä -20 astetta, joten taas kerran joudun luopumaan vaunulenkki ajatuksesta. Kyllästyttää tämä ainainen sisällä oleminen! 
Hyvää viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)