tiistai 5. tammikuuta 2016

Tervetuloa ihana arki!

Nyt on se ah niin ihana ja tavallisen tylsä arki palannut tähän taloon. Jes. Johan tuo juhlapyhien kauppojen aukiolomattomuus sunmuut vierailut rupes nuppia kiristämään. Samoin jouluruoat, uudenvuoden mättö överit ja unohtamatta sitä yhtä pahetta nimeltä suklaa. Uutena vuotena tein uudenvuoden lupauksen ja sehän on ylläripylläri herkkulakko arkisin. Eli siis viikonloppuisin saan syödä herkkuja, mutta arkisin terveellinen ruokavalio. Saas nähdä pitääkö, toivottavasti. Kuitenkin, uusivuosi oltiin kotona omalla porukalla ja syötiin nakkeja ja perunasalaattia, unohtamatta myös sipsiä ja dippiä. Käytiin illalla ajelemassa ja metsästämässä ilotulitteita, mutta tultiin siihen tulokseen ettei nykyään monet nuoret taida tulitteista välittää. Mä kyllä haluun (sitten kun on enemmän rahaa) paukutella ilotulitteita ja tehdä ihanan perinteikkään uudenvuoden Emmin ollessa isompi. Ehkä silloin saattaa olla myös toinenkin pieni tyttö tai poika Emmin leikkikaverina, eheh.





Tänään käytiin asioilla vihdoin ja viimein. Vietiin kiinteistövälitys firmalle lappuja asunnon metsästystä varten. Jospa sieltä löytyis joku isompi, tilavampi ja halvempi kaksio/kolmio. Käytiin tuhlaamassa Halpa-halliin oleva lahjakortti, jonka Emmi sai lahjaksi. Ostettiin nuo bodyt ja pipo. Nyt ei Emmin pää palellu pakkasella. 



Emmi on muutes ruennut viihtymään muuallakin kuin sylissä. Nykyään tyttö viihtyy itsekseen puuhamatolla, leikkii sohvalla pötkötellen (tietty aina joku vieressä varmistamassa ettei tipu). Huomattavasti itsellä helpompi tehdä omiakin asioita ja Rikun ollessa pois kotoa, pääsen käymään vessassa. Tosiaan on ollu hiljasta blogin puolella ja yritän kovasti kiriä hiljaisuutta pois. Parinviikon  jälkeiset univelat painaa, jospa ne jollai aikaa sais pois nukuttua. 
Maha huutaa ruokaa, joten syömään.
Hyvää (huomista) loppiaista (?) kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)