lauantai 5. syyskuuta 2015

Eka neuvola käynti lastenneuvolan puolelta

Eilen oli eka neuvolan tädin käynti lastenneuvolan puolelta. Mua hiukan jännitti tää tapaaminen, sillä pelkäsin tän tädin olevan viimeisimmän vastakohta. Meidän onneks kuitenkin tääkin täti osottautui mukavaks ja osaavaks, vaikka hän nuori onkin.



Päästiin taas kysymään Rikun kanssa kaikki kysymykset mitkä mielessä sattui pyörimään mm. Mitä pukea vaunulenkeillä päälle tämmösessä koleassa syys-säässä? Vastaukset löytyi kyllä muutamaa kysymystä lukuunottamatta. Oon kyllä hurjan onnellinen ja kiitollinen siitä, että meillä on käyny näin hyvä tuuri näiden neuvolantätien kanssa! Jospa nyt vaan ei tule muutoksia näissä, sillä sitäkin kuuleman mukaan on liikkeellä että joka kerta uusi täti neuvolassa vastaanottamassa. F*ck.


Saatiin myös ihana lorupussi

Oon ite huomannu, kuinka paljon tyttönen on kasvanu tän kahen viikon aikana ja sitä innolla ja jännityksellä ootin mitä se puntari tänään näyttää. Tyttö on kasvanut hyvin ja painoa tällähetkellä hänellä on 2905g, eli ei ole kaukana kolmesta kilosta. Ei tää tyttö kohta enää äippäpakkauksen laatikkoon mahdu nukkumaan, tosin ei se siellä kyllä oo nukkunukkaan kun muutaman kerran.
Hirveenä saatiin lippulappusia ja tietoo eri imetys asennoista sunmuista mukavuuksista. Seuraava kerta onkin sitten ensikuussa ja sovittiin, että sekin kerta olis kotona. Huomattavasti meille paljon helpompaa, kun mulla ei sitä ajokorttia oo ja Riku on koulussa. Eipähän tarvii kyydistä stressiä repiä, kun tässä on näitä stressi tekijöitä ihan omasta takaa.



Kuulumisia sen verran, että hyvin myö täällä pärjäillään. Onhan tää kaikki uutta ja tulevaisuus pimennossa, mutta ei se menoa haittaa. Luonnoksissa on tulossa toista postausta kans, joka myös hieman availee tätä meidän elämää ja vointia. Postailuja tulee jatkossakin aika harvakseltaan, koska kädet täynnä vauvanhoitoa ja kotiaskareita. Siinä välissä kun vielä pitäis muistaa levätäkkin ja vaunuilla. Oon tosi tosi tosi pahoillani tästä hiljaisuudesta, toivoyttavasti ymmärrätte ja jaksatte odottaa tilanteen tasottumista. 
Mutta nyt ihanaa viikonloppua kaikille!





2 kommenttia:

  1. Miten loppuraskaus ja synnytys meni? Tee niistä postaus? Terveisin akviitinen lukija��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synnytyskertomusta on tulossa jo hyvää vauhtia luonnoksissa, joka tulee tässä lähipäivinä luettavaksi :) Loppuraskaudesta voisin kyllä tehdä myös postausta :) Kiitos postaus ideoista! :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti! :)