tiistai 15. syyskuuta 2015

Neuvolan kotikäynti part 2

Tänään oli neuvolan kotikäynti. Hyvä vaan, että tälläkin kertaa sovittiin käynti kotona, sillä meikä "hieman" aamulla sekoili näiden aikojen kanssa. Alunperin ajan olis pitänyt olla eilen kello 10:30, mutta aikaa jouduttiin siirtämään tälle päivää kello 14:30. Minä sitten viime viikolla sen viestin luin unipöpperössä väsyneenä ja olin kokoajan siinä uskossa, että se käynti on silloin aamulla. Me uskollisena odoteltiin Rikun kanssa ja herättiin aikaseen, että keretään tehdä loppu siivoukset ja herätä. Kello oli jo puol 12 ja minä hermostuneena ravasin pitkin asuntoo että millonka se oikeen tulee, kunnes tajusin lukea viestin.. Hyvä Pinja! Tätä se teettää, kun on väsyny.
Noh, onpahan siisti asunto ja tuli herättyä "ihmisten aikoihin".

Neuvolantäti tuli vihdoin. Juteltiin kuulumiset, kyseltiin kysymykset ja sitten siirryttiin parhaaseen osuuteen elikkäs painon punnitukseen ja muihin tutkimuksiin. Voiko niitä tutkimuksis sanoo? 
Painoo tytölle oli tullut taas hyvin. Typsy painaa tällähetkellä 3250g. 
Tosiaan kyllä itse huomaa, kuinka paljon ja nopeasti tuo riiviö kasvaa. Pituutta tullu huomattavasti nyt 3 viikon aikana viime mittaamisesta, elintaso mahaa löytyy ja ihanat pienet pullaposket. Vaatteetkin on ruennu istumaan paremmin, eikä se enää joihinkin bodyihin huku! Jee.


Itse neuvolakortissa lukee näin: 
"Kotikäynti. Tyttö hyvin täysimetyksellä kasvaa. Heijasteet tulee. Iho, silmät, suu ja napa siistit. Pissa ja kakkavaippoja hyvin tulee."
Neuvolan tädin kommentti Kirpun nähdessään oli "Tyttöhän on kasvanut silmin nähden tosi paljon"
Seuraava käynti neuvolan puolella on ensviikon perjantaina ja 1kk lääkäriaika on 6.10. Jospa osaan ens kerralla kattoo ajan oikein. Mahtais pistää ärsyttämään jos turhaan joutuis sinne ajelemaan.


Edelleen pahoittelen tätä mun postausrytmiä. Lapsen ja jaksamisen mukaan mennään. Mulla on pää pullollaan ideoita, joista voisin tehdä postauksia mutta aika vaan ei tahdo riittää toteuttamiseen. Miks ei oo olemassa semmosta toimivaa blogger-sovellusta kännykälle. Semmonen jolla sais laitettua myös kuvia niihin postauksiin. Jos olis, niin postauksia tulis ihan riittämiin. Kännykällä helpompi naputella imettäessä, kuin koneella. 
Ainiin ja se synnytyskertomus on edelleen tekemässä tuloaan. Pitää vielä "hienosäätää" sitä. 

Kirppu huutaa, se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)