maanantai 28. syyskuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset

Ajattelinpa käyttää ajan hyödyksi ja tulla kirjottelemaan viikonlopun kuulumiset tänne. Kirputin nukkua tursottaa omassa sängyssä (!!!!!). Saa nähdä kuinka kauan, sillä tyttö tuppaa heräämään aina silloin kun äiti joko syö tai avaa tietokoneen. Lapsilla on varmaan joku kuudes aisti näissä hommissa kun osaavat heräämisen ajoittaa juuri "oikeaan" aikaan. Haha.


Mitään ihmeellistähän meillä ei oo tapahtunu. Lauantaina käytiin kahvittelemassa Kirppusen kanssa tulevan leikkikaverin luona alakerrassa. Kirpusta ei kyllä ollu kovin paljoa seuraa, sillä tämä nukkua tursotti koko sen ajan. Me mammat siinä samalla kuulumiset vaihettiin ja terapioitiin toisiamme kahvien kera. Huippua, että samassa rapussa asuu samanikästä porukkaa joilla on myös muksu. Ootan kyllä innolla, että meijän typy kasvaa leikki-ikään ja pääsee leikkimään heidän tytön kanssa. 


Eilen oli semmonen väsynyt siivous/vierailu päivä. Käytiin Rikun mummon luona kahvilla samalla kun käytiin vaunulenkillä. Kurvattiin Citymarketin kautta kotia siivoilemaan. Nytpä onki "pakko" vaunulenkkeillä, sillä meidän diudimme on pajalla operoitavana. Voisin räjäyttää kaikki maailman autot. Hemmetti jokainen auto joka on mun tielle sattunu, jokaisessa on ollu jotain vikaa. Korjaaminenhan ei koskaan oo ilmasta, eikä raha kasva puussa. Valivali.
Illalla alakerran naapurit tuli vuorostaan meille pikakahveille. Vois vaikka useemminki käydä noita vieraita, niin pysyispähän asunto siistinä.


Yöt on tullu nukuttua nyt aika surkeesti, johtuen varmaan täyskuusta vai mikä hemmetin superkuu se viimeyönä oli taivaalla. Kuitenkin muutama tunti unta takana, onneks. Jospa sitä jaksaa taas tän päivän temmeltää mukelon kanssa. Jos olisin viisas, nukkuisin itekkin päivällä Kirpun nukkuessa, mutta ei. En jotenki osaa. Pitäis niin paljon vielä miettiä ja järjestellä kastajaisia. Voi kun ne olis jo ohi! Tässä kun vielä pitäis rueta pikkuhiljaa Kirppua totuttamaan omaan sänkyyn nukkumaan. Kehtuuttaa vaan rueta tappelemaan yöt ja päivät, jos ei rupee rauhottumaan. Mutta pakko mikä pakko. Kertokaa ihmeessä nukutus vinkkejä ja omaan sänkyyn tottutelemis vinkkejä, jos tiedätte jotain! 
Nyt kuitenkin meen selkärangan oikasemaan sohvalle, ennenkuin pieni nuhanenä herää. Tässä samalla kuvailen myös meidän päivä -postausta, joten muutaman anonyymin odotus lähipäivinä palkitaan.
Hauskaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)