lauantai 28. marraskuuta 2015

Kuhan postasin

 Huhhuh, onneks on tää viikko ohi! Jotenkin niin väsyttävä ja sitä myötä rankka viikko takana päin. Viikon rankkuuden syyn löydätte edellisestä postauksesta, jossa avaudun mun riittämättömyyden tunteestani. Olo alkaa pikkuhiljaa helpottua. Oon jutellut tästä niin oman äitini, Rikun kuin myös ystäväni kanssa jolla oli aikoinan sama tilanne. Sylissä viihtyvä vauva. Onneks saa tästäkin asiasta vertaistukee. Muutenkin ihan tajuttoman huippu juttu, että on näitä mammakavereita, joiden kanssa voi puhua perus vauva-arjesta ja saa siinä samalla myös vertaistukea. 


Yks päivä "repäsin" ja tekasin meille kinkkunyyttejä. Mulla on tehny noita jo monta päivää mieli, niin aattelinpa sitten tehdä. Helppoa ja halpaa! 

Eilen vaihdeltiin olohuoneeseen järjestystä. Kyllä tähän silmä tottuu ja on tää mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen perus järjestykseen. Jotenkin tää olkkari nyt tuntuu kauheen pienelle, vaikka oikeesti on iso. Oon mietiskellyt tekeväni jonakin päivänä asunto postauksen, mutta ei oikein oo koskaan ollu aikaa ottaa kuvia. Tai jos on, niin silloin on käyny myräkkä kylässä, jolloin kaikki paikat on levällään. Ehkä joskus. Eilen myös nautin yhden oluen ja katsoin elokuvaa. Oli ihana rentoutua hetkeksi.






Tänään vietettiin hieman parisuhdeaikaa Rikun kanssa kaksin. Ihana äitini laittoi viikolla viestiä ja kysyi voisiko tulle käymään ja katsomaan mummin murua. Samalla ehdotti, että voitais käydä Rikun kanssa jossain kahdestaan, vaikka ihan vaan kaupassa. Sehän passasi meille paremmin kuin hyvin. Oon pitkän aikaa halunnut käydä Kahvila Hillassa kahvilla ja siellä me sitten tänään käytiin. Vaikea oli valita, mitä ottaisi mutta otettiin Cappuccino kakkupalat ja kahvit. Äärettömän hyvää oli, niinkuin myös asiakaspalvelukin. Kahvila oli ihanasti sisustettu, vaikka kooltaan aika pieni olikin.

Kahvittelun jälkeen suunnattiin Kallen kirpputorille metsästämään kattolamppua. Vihdoin ja viimein löydettiin ja saatiin (!!) eteisen kattoon lamppu. Käytiin myös nopeasti ruokakaupassa, josta ostettiin samalla Emmille tonttupuku jouluksi. Kotia kun tultiin, päästiin äidin kanssa tekemään yhdessä ruokaa. Tehtiin lohikeittoa ja jälkiruoaksi mustikkakukkoa. Namnam. 




Edelleen kyllä on tulossa jos jonkinmoista toivepostausta. Oon ehkä vaan liian vaativa niiden suhteen, sillä edelleen haluaisin niitä omia lapsuusajan kuvia niin itsestä kuin Rikustakin. Voi olla etten jaksa odottaa ja teen ilman niitä. Nyt kuitenkin väsymys vie voiton ja heitän kyllä pitkäkseni sohvalle. Saa hetken hengähtää, ennenkuin Emmi herää. *kopkop*
Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)