perjantai 13. marraskuuta 2015

Kulunut viikko

Tää viiko on ollu suoraansanottuna ihan pyllystä ja syvältä sieltä. Ihan vaan sen takia, kun kaikki asiat on menny päin seinää ja jokaikinen päivä päällä on ollu aivan armoton väsymys. Mä uskon, että tää väsymys johtuu pelkästään tosta säästä ja univelasta. Suunnilleen jokaikinen päivä sataa vettä tai lunta tai räntää. Sää on muutenkin kaikinpuolin niin masentavan näkönen ja harmaa, että ei ihmekkään jos väsyttää. Ulos kun kahtoo, tulee kylmä edes ajatuksesta että olis tuolla, Hurr.



Vaunulenkit ovat nyt jääneet vähemmälle. Tällä viikolla ollaan lenkkeilty ainoastaa kaks kertaa ja siitä voi kiittää tajutonta väsymystä ja tuota harmaata säätä. Kyllä varmasti siinä itsekukin virkistyis tarpoessaan tuolla vesi/räntä sateessa, mutta kuka viisas ihminen lähtee tuonne itseään sairastuttamaan jos ei oikeesti oo pakko? Ei kukaan. 
Varmasti se olis hyvä lapselle, että kävis joka päivä vaunuilemassa ulkona mutta ei sitä aina vaan jaksa. Tässä onkin sitten kirimistä, kunhan olo kohenee ja sää muuttuu.




Tän viikon asukin on sen mukainen, että oon ollu vaan kotona. Eli siis fleece hello kitty -yöhousut, villa sukat, toppi ja pitkä neule. Paitsi parina päivänä käytiin kaupassa, joten oli pakko vaihtaa yöhousut lökäreihin. Mä tosiaan oon tällanen perus kotiäiti, joka kulkee rennoissa vaatteissa ja joskus jopa paskasilla hiuksilla (jotka on useesti peitetty pipolla) julkisilla paikoilla. Ei huvita, enkä myöskään jaksa turhaan panostaa.


 Tänään on perjantai 13. eli se ihana epäonnen päivä. Tässä mietiskelinkin, että uskaltaako sitä kämpän ulkopuolelle tänään liikahtaakkaan, ettei vaan satu mitään esim. jää auton alle tai vastaavaa. Olishan se ihana käydä ulkona välillä ettei ihan mökkihöperöidy, mutta katsotaan sitä sitten illemmalla. Tällähetkellä nimittäin ulkona sataa (välillä hitaampaa, välillä lujempaa) lunta, eikä ulkoilu kylmässä lumisateessa oikein huvita.
Nyt voisinkin suunnata kuumaan suihkuun pesemään tän tajuttoman rasvaisen letin, kun Emmikin nukkuu nätisti sängyssään *kopkop*.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)