maanantai 16. marraskuuta 2015

Touhun täytteinen viikonloppu

Väsyttävän arkiviikon lopuksi vietettiin touhukas, mutta sitäkin mukavampi viikonloppu! 
Perjantaina illalla saatiin mun sisko Helsingistä yökyläilemään viikonlopun ajaksi. Olihan tuota jo ootettukin tänne päin. Perjantaina ennen siskon tuloa ylitin itseni ja astuin suunnitteluvaiheen ohi ja leivoin elämäni ensinmäistä kertaa mustikkapiirakan! Se on sinänsä jo iso saavutus multa, sillä mä sellanen kokki joka ei kovin paljoa uskalla uusia reseptejä kokeilla. Muutenkin oon aika kömpelö ruoanlaiton kanssa. Hirveenä sain kehuja mustikkapiirakasta ja aattelinkin tehdä tota useemminkin!



Lauantaina lähettiin siskon kanssa elokuviin. Oli ihana viettää vähän vapaata aikaa tästä vauva-arjesta, vaikka kieltämättä hiukan jännitti ja mietitytti miten Riku pärjää Emmin kanssa. Kyllä mä tiesin, että hän pärjää mutta eniten siinä muutamassa tunnissa jännitti se, että rupeaako Emmi juomaan tuttipullosta rintamaitoa. Onnekseni Emmi joi ja voinkin jättää hänet useamminkin hoitoon. Päästään viettämään Rikun kanssa myös sitä aika paljonkin kaivattua kaksinkeskistä aikaa. 
Illan päätteksi Riku lähti kavereilleen kuskiksi ja myö jäätiin tyttöjen kesken kotia. Tehtiin siskon kanssa alusta loppuun itse pizzaa ja katottiin Viikossa aikuiseksi -elokuva. 


Sunnuntaina meillä oli kastajaisiin meno ja aamu meenas olla hiukan kiireinen. Mulla oli jotenki kauhee ahistus, ressi ja jännitys päällä siitä kuinka Emmi tulis käyttäytymään kyseisissä pippaloissa, mutta onnekseni Emmi nukkui nämäkin kastajaiset ohi.





Eilen illalla vaan höpöteltiin Emmin kanssa. Hänen kätensä ovat löytäneet toisensa. Useasti aina koskettelee sormiaan ja katselee niitä. Pitää myös käsistään kiinni ja höpöttelee. Veikkaan, että Emmille on hampaita tulossa. Hän nimittäin useasti järsii mun peukalon sivua, omia sormiaan, saa välillä pieniä kiukkupuuskia jotka eivät kauaa kestä ja kuolaa tajuttomasti. Noi nyt saattaa johtua muustakin.


Eilen tämä meidän pieni touhu tyttö kääntyi kyljeltä mahalleen. En tiedä onko se vielä mahdollista tai oliko se vahinko ja sen takia en vielä hirveänä uskalla innostua. Tästä se lähtee! En muutenkaan mitään ressiä rupea vetämään siitä, kuinka nopeasti hän kehittyy jne. Emmi kehittyy ja kasvaa omaan tahtiinsa, eikä millään ole mikään kiire.


Tänään on ollu semmonen väsymys maanantai.. Yllätys.
Käytiin tänään mun äitin luona syömässä. Äitin tekemä ruoka on maailman parhainta ruokaa. Söin itteni suurinpiirtein tajuttomaks. Eipähän tarvii enää tänään tehdä ruokaa, hahah. 





Mulla on koko viikonlopun ajan ollut mahakipeä. Ei kokoaikaa, mutta aina syönnin jälkeen tulee kouristusmaisia kipuaaltoja, jotka loppuvat muutaman kerran jälkeen kuin seinään. Tänään niitä ei oo ollu *kopkop* ja sen takia äitin kanssa mietittiinkin niiden johtuneen epäterveellisestä ruoasta. Ken tietää. Jospa vaan ei mitään vakavaa olis. 

Taas uus viikko pyörähti käyntiin ja ajattelin aloittaa kohta puoliin toteuttelemaan nuita toivepostauksia. Niitä saa edelleen laitella tulemaan ja muutenkin saa kommentoida mitä vain. Kunhan pysytään asiallisella puolella. Mutta nyt täytyy mennä, sillä Emmerdale alkaa.
Hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)