lauantai 4. kesäkuuta 2016

Jatka lausetta..

En ymmärrä… Miks on niin vaikeeta saada itsensä liikkumaan. Tykkään käydä lenkeillä ja nykyisin oon hullaantunut pyöräilystä, mutta ois niin ihana rueta jo pikkuhiljaa tekemään tällä kropalle jotain. Mä jaksan valittaa ja marista tästä mun löysästä nahastani vaikka ties kuin monta vuotta, mutta hitto ois jo aika tehdä tälle jotain! En ymmärrä miten voi olla niin vaikeeta saada se perse ylös sohvalta ja tehdä liikkeitä lattialla!! :(
Seuraavaksi ajattelin… Ottaa Aino maitosuklaa jäätelöpaketin pakkasesta ja syödä sitä sarjoja katsellen. 
Viime aikoina… Mulla on menny hermo ihan liian helposti ja tuntuu että kaikki asiat ottaa päähän. Ärrimurri.
En osaa päättää… Katsoisinko uutta päivää, rakkauden anatomiaa vai alottaisinko greyn anatomia maratoonin taas uudelleen. Vaikeita päätöksiä, hah!


Muistan ikuisesti… Sen päivän kun Emmi syntyi<3
Päivän paras juttu… Tehtiin kotitreenejä Rikun kanssa, jee!
Noloa myöntää, mutta… En erota onko joku sana tai sanat yhdyssanoja vai ei. Yleensä googlaan onko, tai sitten pistän summanmutikassa yhteen tai erikseen. Ei tää mun mielestä mitenkään erityisen noloa oo, mutta en muutakaan keksiny.
Viikko sitten… Olin kotona? Apua!! En muista mitä tehtiin tai missä oltiin viikko sitten! :D
Kaikista pahinta on… Jos läheisille tai omalle perheelle sattuu jotain.
Salainen taitoni on… se, että osaan liikuttaa yhtä kulmakarvaa ilman että molemmat heiluu. Eikä tääkään oo salainen taito, mutta ei se haittaa.


Jos saisin yhden toiveen, se olisi… Että läheiset pysyisivät terveinä ja onnellisina elämänsä loppuun saakka.
Minulla on pakkomielle… Viikata Emmin bodyt tietyllä tavalla. Mua ärsyttää aina, jos ne on viikattu "väärällä" tavalla ja yleensä siitä saakin huutia.
Söin tänään… Makaroonilaatikkoa ja salaattia. Hyvää oli vaikka itse sanonkin.
Ärsyttävintä on… kun mies ja lapsi ei tottele. Hahah no ehkä enemmän ärsyttää se, että vaikka kuinka neuvoo toista vaikka viikkaamaan sen bodyn sillä tietyllä tavalla, niin se ei viikkaa sitä niin. Natsimutsi :D
Tekisi mieli… Lähtee juoksulenkille, mutta sohva vetää puoleensa.
Minusta on söpöä… Kun Emmi ja Riku höpöttelee toisilleen.


Hävetti… Kun soitin laskun numeroon, jotta sain eräpäivää siirrettyä. Kun vihdoin ja viimein asiakaspalvelusta vastattiin, tuli ajatuskatkos ja sössötin jotain sekavaa. Kaikenlisäks Riku nauratti ja teki taustalla tekopieruja ja se asiakaspalvelija piti mua varmaan ihan idioottina. Vihaan soittaa tommosia "virallisia" juttuja tuntemattomille
Olenko ainoa, jonka mielestä… On ärsyttävää jos esim. facebookin tilapäivityksessä joku ihminen ei laita pilkkuja ja pisteitä oikeisiin kohtiin, vaan kirjottaa pötköön. Aina kun luen tommosta yhteen pötköön kirjotettua päivitystä, niin luen sen ilman, että otan happea välissä. Vaikeesti selitetty, mutta jospa ton älyää. Ärsyttää myös jos ihmiset ei käytä isoja kirjaimia oikeissa paikoissa.


Nää vastaus jutut on ihan huippuja ja tykkään tehdä näitä. En voinut vastustaa kiusausta ja tein tän. Alotin tätä jo eilen, joten suurinosa vastauksista sijoittuu eiliseen päivään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)