torstai 16. kesäkuuta 2016

Sormiruokailua: Vauvan puurorieskat

Tänä aamuna leipasin paremmalla onnella kuin eilen Emmille puurorieskoja puurojämistä. Eilisestä leipomis hetkestä sen verran, että unohdin kyseisestä reseptistä kananmunan kokonaan ja kuten arvata saattaa, niin plörinäksihän se meni! Oon kunnon kokkikolmonen. Tälläkertaa nää onnistui tosi hyvin.


 Tarvitset
  • 1 dl keitettyä puuroa (josta mulla ei ole kuvaa, mutta kaurapuuroa se oli)
  • 1,5 dl vehnäjauhoja (voi käyttää varmasti muutakin jauhoa)
  • 0,5 dl lapsesi käyttämää maitoa (meillä NAN2)
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl öljyä

Pistä uuni lämpiämään 250 asteeseen tarpeeksi ajoissa. 


Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarvittaessa voi lisätä lisää jauhoja tai maitoa, jos on tarvetta. 


Nostele pellille leivinpaperin päälle lusikan kanssa. Paista uunissa 10 min.


Tadaa! Ne on valmiita. 
Näitä Emmi saakin päivällä mutustella isin kanssa, kun mami on töissä. Tosi helppo ja nopee resepti. Ei tarvii suotta puuron jämiä roskiin heittää, kun niistä voi tehdä pikku rieskoja muksulle. Saa nähdä maistuuko meidän nirppanokalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)