maanantai 20. kesäkuuta 2016

Työnainen

Saatiin perjantaina Rikun kavereita pari kappaletta yökylään Seinäjoelta. Vaikka olivat vaan yhden yön, niin silti kerettiin viettämään laatuaikaa heidän kanssaan. Emmin kummi (joka on myös siskoni) tuli lapsenlikaksi ja me suunnattiin nokka kohti keilahallia. Saatiin yhden tunnin keilailu hinnalla kaksituntia ja sielläpä se aika vierähtikin nopeaa.


Keilaamisen jälkeen suunnattiin kauppaan ostamaan grillaustarvikkeita ja mulle eväät töihin. Lähdettiin grillailemaan todella siistiin paikkaan ja siellä pitääkin käydä useamminkin! Kuvia en sieltä saanut otettua, mutta ensi kerralla otan järkkärin matkaan. 


Viikonloppu mulla vierähtikin töissä ollessa. Tein piitkästä aikaa lauantaina aamuvuoron ja voitte vaan kuvitella kuinka pökkelö-olo sen jälkeen oli. Olin kyllä kiukkuinen kuin ampiainen huonosti nukutun yön jälkeen. Töistäkin meenasin myöhästyä, kun kännykkä ei herättänytkään. Paniikissa sitten kuuden aikaan ponkasin ylös ja muutaman kupposen kahvia keitin. Tuli pienimuotoinen äkkilähtö tankin kautta, vaan onneksi kerkesin ihan hyvissä ajoin töihin! Huh ja puh.



Jatkosta töiden tiimoilta ei ole vielä tietoa. Tänään tuli niin Lapinlahdelta kuin Iisalmestakin parin päivän sijaisuuksia tarjolle, mutta jouduin ikävä kyllä kieltäytymään niistä. Torstaina on nimittäin tällä tyttösellä teoriakoe, johon en ole kerennyt päntätä saatika sitten harjoitella miltei yhtään. Nytpä siis ajattelin panostaa sen minkä pystyn siihen kokeeseen, vaikka eihän sen nyt ensinmäisellä ole pakko läpi mennä. Tuskin meneekään. Juhannukseksi meillä ei ole mitään suunnitelmia, paitsi perjantaina mennään käymään Varpaisjärvellä. Työpaikkoihin oon ilmotellut, että oon käytettävissä ja hyvähän se oliskin jos Juhannukseksi töitä sais. Tulis nimittäin paksu palkka, joka kuulostaakin paremmalle kuin hyvälle. Pitäkäämme töille ja teoriakokeelle peukkuja!

Mukavaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)