keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kirosana

Viime päiviin on mahtunut paljon auringon paistetta ja lämpöä. Ah, ihana kesä on täällä! 
Ollaan oltukin paljon pihalla (voitas olla enemmänkin) ja ollaan nautittu kesäisistä ilmoista. Ollaan käyty pyörälenkeillä, kaupassa kolmestaan Emmin ja mummun kanssa. Ollaan valiteltu hiukan kuumuutta ja sitä, kuinka kuuma meidän kämppä oikeen on. Ollaan mietitty mitä hitsiä tehtäis ja minne mentäs lenkkeilemään. Ollaan haaveiltu kylmästä juomasta, auringon otosta (minä) ja loikoilusta. 


Käytiin eilen ihan nopeasti H&Mllä kahtomassa jotain kesähepenettä jokaiselle meistä. Vastapainoksi me löydettiin Rikun kanssa itsellemme jotain, mutta Emmille ei tahtonu löytyä mitään. Noh, paremmalla onnella ens kerralla. Vielä kyllä itse haaveilen rennoista shortseista ja Riku t-paidoista. Emmille täytyy löytää lyhyt hihaisia bodeja ja jotain muuta kivaa kesäkampetta. H&Mllä oli niin tylsiä yksi värisiä vaatteita. Yks haalari tsydeemi oli samantyylinen kuin mulla kuvassa oleva haalarijuttu, mutta se oli liian iso pienelle kirpulle. Aina käy näin. 


Eilen vietettiin muutenkin ihana päivä! Lähdettiin nimittäin ystävän (joka sattuu olemaan myös Emmin kummi) ja muksujen kanssa ulos puistoilemaan. Otettiin villti, leluja ja juomapullot matkaan. Oli tosi ihana istua ulkona hyvässä seurassa ja katsoa tyttöjen touhuja. Loppujen lopuks helteen uuvuttamat pikkutytöt väsyivät niin paljon, että suru tuli puseroon ja päästiinkin iltapuuron tekoon kotiin tullessa. Ihana päivä, vaikka loppuikin väsyneisiin kiukkupusseihin. Näitä lisää! 


Tänä aamuna nousin kirjaimellisesti väärällä jalalla. Mua on koko tän pitkän päivän ottanu pattiin ja pahasti. En tiedä mikä ihme mua oikeen ketuttaa, mutta ketuttaa ihan kunnolla. Joskus on näitä päiviä, ei voi mitään. Jospa huominen ois parempi.
Mukavaa pikkulauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)