maanantai 6. kesäkuuta 2016

Räkänokka

Viileiden säiden myötä meille tuli yllätysvieras nimeltään flunssa kylään. Niinkuin aina, myös tälläkin kertaa se päätti iskeä kesken yöunien. Tämän seurauksesta toissa yö meni miltei valvoessa pienen räkänokan pahan olon takia. Tämä onkin nyt ihan ensinmäinen kerta kipeänä, mikä sitten kummastuttaakin aikalailla tytöntylleröistä. 


Päivisin ei näytä, että Emmi olis edes kipeä. Päinvastoin. Hän on silti yhtä virkeä ja energinen, eikä nokan vuotaminen menoa haittaa lainkaan. Onneks ei oo ihmeemmin kuumetta pitänyt, kun viimeks eilen aamuna annettiin särkylääkettä. Raasu oli eilen ihan väsynyt ja silmät vuoti vettä. Vaikka Emmikään ei paljoa toissa yönä nukkunut, niin silti tämä pieni energiapakkaus jaksoi temmeltää ja leikkiä parin tunnin päiväunilla. Jos meistä joku oli väsynyt, niin se olin minä. 


En tiedä tuliko tuo flunssa vieraiden matkassa vai auki olevien ikkunoiden takia, mutta nyt on onneksi Emmin olo helpottunut ja viime yö nukuttiin kuin tukit. Pari kertaa herättiin suusta tippuneen tutin takia ja aikaisin aamulla juotiin maitoa, jonka jälkeen nukuttiinkin puol 10 saakka. Kyllä nyt on itelläkin olo kuin uudesti syntyneellä hyvin nukutun yön jälkeen! Johan tuossa tuli yö stressattua miten toisen oloa sais helpotettua, kun itekkin olin aika ulalla. Nyt valtakunnassa kaikki hyvin! *kopkop*
Kunhan ollaan saatu arki paremmin rullaamaan ja rytmi takaisin, niin rupean toteuttelemaan toivepostauksia. Vielä voi käydä heittämässä ideoita ja toiveita tähän postaukseen. Ja kiitos kaikille kommenteista! :)
Nyt mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)