maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus

 Meidän perheen ensinmäinen Juhannus meni lepposissa merkeissä ilman sen suurempia suunnitelmia. Meillä siis ei ollu etukäteen mitään mietitty ja suunniteltu valmiiks, vaan mentiin "tuulen" mukana. 

Perjantai aamuna isäni soitti ja kysyi tultaisko grillaamaan hänen luokseen jos kävisi hakemassa. Siinä aikamme pähkäiltiin Rikun kanssa mitä tehdään ja Emmin herätessä ensinmäisiltä päiväuniltaan pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin Kiuruvedelle. Ei pystytty yöksi jäämään, mutta oli mukava käydä kotikotona pyörähtämässä. 



Lauantaiksi menin iltavuoroon hoitelemaan mummuja ja pappoja. Palkkapäivää odotellessa.

¨
Eilen me vaan oltiin kotona ja nautittiin lämpimästä säästä. On tuo pikkuneiti kyllä aivan mahtava tyyppi, eikä hälle voi vakavaa naamaa näyttää. Niin loistokkaalla tuulella aina (paitsi silloin kun äiti syö). Vaikka oli Juhannus, niin silti tää viikonloppu tuntui ihan tavalliselta viikonlopulta. Meillä oli oikein mukava ja rento Juhannus ilman sen suuria paineta. Entäs teillä?
Täytyy rueta pikkuhiljaa pukemaan vaatetta päälle ja suunnata nokat kohti 10kk neuvolaa. Tulen tarinoimaan mitat ja kehitysjutut Emmin päiväuni aikana, ehkä.

Aurinkoista maanantaita kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)