maanantai 25. huhtikuuta 2016

Maanantai marinat

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa ohi. Siis tosi nopeesti, vaikka ei edes paljoa tehty mitään. Viikonloppuna onneks oli ihan ok sää. Päästiin vihdoin ja viimein vähän kunnostamaan tota meidän takapihaa. Meillä oli tossa takapihan kuistin/terassin laidalla ristikko "seinä" jossa oli kasvi kieputeltuna ympäri ämpäri sitä seinää. Mun äiti kertoi sen olevan myrkyllinen, joten revittiin se kasvi juurineen hushiiteen pois. Samaan syssyyn otettiin ristikko "seinä" pois ja vihreä aitaus. Nyt toi takapihakin on pikkasen avonaisempi ja mukavampi. Ei enää niin suljettu ja ankee. Samalla haravoitiin kaikki lehdet pois ja suunniteltiin mitä hommataan takapihalle. En malta odottaa, että päästään taas laittelemaan sitä enemmän meidän näköseksi!


Eilen kävi myös Emmin kummit muksunsa kanssa kahvilla piiitkästä aikaa. Ihana oli nähdä heitäkin ja pitääkin rueta taas näkemään heitä useamminkin. Välimatkaa kun ei paljoa ole. 
Muuten ollaan vaan kotosalla oltu, tuttuun tapaan. Tänään mulla on joku tämmönen ei kiinnosta, ei jaksa -päivä menossa. Veto on ihan pois ja haluis vaan käpertyä peiton alle nukkumaan. Nää on nää maanantait välillä tämmösiä. Puuh. Huomenna alotan teoriatunnit ja eka tunti oiskin jo varttia vaille 9. Jospa vaan kerkeen heräillä ennen sitä, etten ihan tööt oo. Huomenna on myös Emmin 8kk neuvolalääkäri. Sinnekkin pitäis kyyti hommata ja plaaaah. Stressi on kaveri. Mutta nyt joudutte tyytymään tämmöseen yksi kuvalliseen (vai miten se sanotaan?) ja ei päätä eikä häntää -postaukseen. Kyllä mä tästä virkoon, toivottavasti. 

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)