keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Piha ilman sadettajaa

Päästiin sunnuntaina pitkästä aikaa koko perheen voimin ulkoilemaan. Käyttin ihan vaan hissunkissun käveleksimässä siellä täällä ja otettiin kokeiluun myös Emmin ihana kevätpuku. Sehän on typsykälle passeli ja sopivan lämminkin. Tosin pistin varulta alle fleecemäisen puvun, jotta ei pääse kylmyys yllättämään. Käytiin myös Emmin kanssa ekaa kertaa kiikkumassa. Kyllähän Emmi hiukan ihmetteli, että mikäs juttu se tämä on, mutta tykkäs kovasti! Ihanaa kun pääsee tälläkin tapaa sitten kesällä aikaa viettämään. Odotuttaa jo ajatus hiekkaleikeistä ja puistotreffeistä muiden mammojen kanssa. 








Jotta joka päivä ei olis aurinkoista ja pirteä mieli, niin välillä pitää myös sataa vettä. Miten voikaan niin yksinkertainen asia kuin sää vaikuttaa omaan mielialaan ja jaksamiseen! Tuntuu, että mikään ei huvita ja että väsyttää vaan. Päivät pitää jotenkin kuluttaa sisällä möllöttäessä, kun ei huvita lähtee itseään vilustuttamaan ulos vesisateeseen. Aurinkoiset ja lämpimät säät voisivat tulla pian takaisin! 


Tämä sateinen päivä vietettiinkin kauppoja kierrellen ja käytiin samalla kahvit juomassa ihmisten ilmoilla. Tekee hyvää vaan olla välillä muuallakin kuin kotona.  




Tänään mulla alkoi autokoulu. Ei jestas, että mua jännitti! Sain samalla vähän omaa-aikaa ja lapsivapaata puoltoista tuntia, kun luulin että se oli info-tilaisuus. Noh, ekat teoriatunnit lusittu. Onneks tää kyseinen autokoulun pitäjä oli rento, mukava ja ymmärtäväisen oloinen. Ei mikään tiukkapipo, vaan päinvastoin! Varattiin jo ekat ajotunnit ja eka kerta autonratissa onkin sitten viikon päästä keskiviikkona. Näin yöllä jo painajaisia siitä! Huhpuh. Jospa mä sen kortin joskus saan. Tavallaan ajotunnit odotuttaa, mutta toisaalta taas ei. 


 Hei nyt kaikki Iisalmelaiset joilla ei ole ajokorttia vielä ja on lähössä sitä suorittamaan, niin menkääpäs Liikenneopetus Juha Solehmainen Ky:lle ja sanokaa, että mä oon suositellut. Saisin sitten pimeän ajon ilmaseks! 
Jonkun näkösiä postauksia on joo tulossa ja ideoita saa edelleen heitellä tulemaan. Tää oli tämmönen pikapostaus, koska nyt pitää lähtee saunaan.
Mukavaa loppu viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)