torstai 14. huhtikuuta 2016

Täällä taas

Siitä on taas viikko aikaa, kun viimeks kävin tänne turinoimassa. Pari luonnosta oottaa taas julkaisuaan ja yks on vielä loppuun tekemättä. Mulla on ollu inspiraatioo ja innostusta tulla tänne kirjottamaan, mutta jotenkin tää läppärin avaaminen on niin "raskasta" puuhaa. Tää läppäri vetelee viimesiään ja tän avaamiseen kuluu varmaan se 10-15min. Sitten kun se aukee niin pitää odotella, että se aukasee Chromen ja siihenkin menee rutkasti aikaa. Ei hermo eikä jaksaminen riitä. Onneks tähänkin saadaan helpostusta toivottavasti jo ensviikon alussa, sillä laitettiin tilaukseen upouusi läppäri. Pääsen siis vihdoin ja viimein alottamaan niitä teoriatunteja, kun ei tässä Rikun superläppärissä web-kamerakaan toimi. Hyvä tekosyy tilata uus, eikös?


Mentiin mummukan seuraks maanantaina yökylään Emmin kanssa. Riku sai omaa-aikaa ja jäi kotiin möyröttämään. Oli ihanaa vaihtelua päästä välillä pois kotoo, sillä oikeesti välillä tuntuu siltä, että nää seinät alkaa kaatumaan päälle. Vielä kun nää säätkin ollu sitä perus sadetta, niin ei olla päästy edes ulos. Kahvittelut mammatovereiden kanssa siirtyny suosiolla aina toiselle päivälle kiukkuisen mukelon takia. Pirun hampaat.


Ollaan mietiskelty mun äidin kanssa, josko hän ottais joku kerta Emmin yökylään. Silläkin me oikeestaan mentiin Emmin kanssa yöksi mummun tykö, että seuraavat kerrat ja ehkä joskus jopa yökylään meno olis helpompaa. Kuten arvata saattaa, niin vierastushan se iski paikkaa ja hiukan myös mummua kohtaan. Raukka ei ruennut nukkumaan päiväunia ja sen takia olikin illasta kiukkusella tuulella. Eihän sitä nyt voi rueta nukkumaan, kun on niin "uusi" paikka. Mummun luona kun ei paljoa tule vierailtua, kun hän on miltei aina töissä. Kiitos vaan 3-vuorotyö. Emmi kuitenkin asettui nukkumaan matkasänkyyn hyvin nukkumaan illalla, mutta keskellä yötä sitten heräs. Ei meenannut millään rauhottua ja otin tylleröisen viereen nukkumaan. Eihän se heti nukahtanut ja valvoi parisen tuntia, kunnes simahti uudelleen. Yö oli rankka, mutta kylläpä oli ihana viettää aikaa oman äidin kanssa!

Leivottiin, tai noh mummu leipo marianne-tuorejuustokakku. Oi nam, kun oli hyvää! 




Odottelen tässä millon Riku lähtee Emmin kanssa toisen mummun tai ukin luo yökyläilemään. Saisin minäkin vuorostaan olla vaan omissa ajatuksissani ja nukkua. Hiukan joo ahdistaa ja itkettää ajatus olla päivä/ilta ilman pientä ilopilleriä ja ukkelia, mutta toisaalta se tulis myös tarpeeseen. 


Muuten meille kuuluu hyvää, vaikka välillä itsekullakin on huono päivä ja tulee kiukunpuuskia. Mulla oli eilen ensinmöinen ajotunti ja voi jukra, että mua jännitti! Mun mielestä mulla meni hyvin, enkä mä kyllä opettajaltakaan toruja saanut. Ensviikon tiistaina taas uudestaa ajotunti samaan aikaan ja samassa paikassa. Ei siis vielä lähdetä liikenteeseen, mikä on hyvä vaan. Jospa mä joskus opin noi kytkimet ja kaikki muut jutut, vaikka uskon kyllä sen tulevan sitten luonnostaan kun oppii. 


Tän päivän suunnitelmiin kuuluukin kaupassa käyntiä vaunuillen, siivoomista ja ruoan laittoa. Jospa keretään käymään kiikkumassakin, kun on niin ihana aurinkoinen sää!
Postausta on tulossa mun lapsuudesta ja suurimmasta pelosta. Ehkä mä joku päivä myös räpsin kuvia meidän asunnosta ja teen sen asunto postauksen, vaikka meillä ei edelleenkään ole sitä käytävämattoa. Nyt pistän maate sohvalle vähäksi aikaa, ennenkuin Emmi herää päiväuniltaan.
Aurinkoista torstaita kaikille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)