torstai 28. huhtikuuta 2016

Offline

Radioissa ja suunnilleen joka puolella mainostetaan offline-tilaa. Vakuutusyhtiö If haastaa ihmisiä offline-tilaan, jossa kaikki kännykät, läppärit, tabletit ja muut näytöt sammutetaan klo 22-07. Klo 22 siis alkais somettomuus, jota pääsee taas tutkimaan aamu 7 jälkeen. 


Mä kuulin tästä haasteesta ekaa kertaa keittiöö siivotessa ja Radio Suomipoppia kuunnellessa. Mua oikeesti rupes kiinnostamaan ajatus "vapaasta illasta" ilman näyttöjä ja sosiaalistamediaa. Vitsillä heitin Rikullekkin, että eiköhän rueta offline tilaan. Tiedettävästi Rikuhan ei ollu kuullu koko hommasta mitään ja kuullessaan tietokoneen sammuttamisen klo 22, kuului vastaukseksi tiukka ei. Nössö.


Vielä en oo tarttunu tähän haasteeseen, mutta kovasti tekis mieli kokeilla edes pari viikkoa. Roikun mielestäni aivan liikaa kännykässä ja sitä on pakko saada vähennettyä. Tässä jos missä oiskin oiva tapa saada vieroitusta somesta. Samalla oppis muita tapoja viettää omaa aikaa illalla ennen nukumaan menoa.


Tietysti mielessä pyörii se, että tuleeko mulle nyt sitten ihan tylsät illat ilman puhelinta ja sarjoja, mutta eiköhän tästä selvitä. Jos ei muuta keksi, niin luen vaikka autokoulun kirjaa tai väritän värityskirjaa. Muutenkin aina yritän joka ilta mennä 23 jälkeen sänkyyn pyörimään, joten aikaisin nukkumaan meno ei todellakaan olis pahitteeks. Tähän haasteeseen on kyllä aivan pakko tarttua, vaikka whatsapp keskusteluja ikävä tuleekin. Tartu säkin haasteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)