sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Niitä kuulumisia

Pitkästä aikaa taas niitä kuulumisia. Nyt on joku postausvimma menossa, kun tekis mieli vaan höpötellä ja kirjotella tänne kaikkea jonniinjoutavaa. Välillä tulee näitä kausia, mikä onkin ihan hyvä vaan. 

Meille kuuluilee hyvää. Takapakkia asia jos toinenkin ottanu, mutta eiköhän ne asiat tässä lutviudu ajanmyötä siihen toivottuun suuntaan. Kesää odotellaan jo kovasti, enkä malta oottaa että pääsen juomaan aamukahvin takapihalla auringonpaisteessa. En malta odottaa, että päästään taas mökkeilemään metsänkeskelle. Mökki jos mikä onkin paras paikka rentoutua! Ai että. 



 Hampaita tyttöselle on puhennut jo 3. Neljättä odotellaan vielä, joka lupaavasti lähenee päivä päivältä lähemmäs maaliviivaa. Yllättävän vähällä kiukulla ollaan selvitty, vaikka en sitä kiellä etteikö Emmi olis kiukutellut noiden etuhampaiden takia. Oikeastaan hyvä vaan, että nyt tuli/tulee kerralla samaan syssyyn ylös rivi hampaita. Alas tulevia odotellessa.. Puuh. 


Kerkesin jo yhessä vaiheessa tuttuun tapaan stressailemaan kevätvaatteista. Pelkäsin, että Emmin kummeilta saatu välikausipuku olis liian suuri, mutta onneks kuitenkin kokeilin ennen uuden ostoa. Onhan tossa vielä kasvuvaraa, mutta toi on just passeli. Parempi se on olla tilavampi puku, kuin liian kittana.



 Kannattaa maistaa, on ihan sika hyvää!


 Ollaan oltu tylsiä ja oltu melkeenpä vaan kotosalla. Tietty ollaan kaupassa käyty, mun äiti kävi yks päivä kylässä ja eilen sitten päästiinkin audilla ajelemaan kaupoissa. Samoilla tulilla käytiin piipahtamassa Rikun isän luona. Kyllä se vaan tommonen audi kelpais itsekullekkin. Ehkä jonain päivänä jos satutaan vaikka lotossa voittamaan.


 Jännäilen tulevaa keskiviikkoa, jolloin alkaa autokoulu. Yritän olla ajattelematta koko asiaa ja välillä se pääsee arjen tohinoissa unohtumaan. Odottelen myös josko työpaikoista alkais kuulumaan, onko napannut vai ei. Yhdestä paikasta tuli viestiä, etten valitettavasti saanut paikkaa. Arvelenkin, että tuskin tulen saamaankaan, koska onhan mulla pieni lapsi. Eiköhän sitä jotenkuten pärjätä näinkin.
Pari postausideaa mula on takataskussa ja niitä varmaan toteuttelen taas kun on aikaa. Toivepostauksia saa edelleen heitellä tulemaan.
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)