perjantai 29. huhtikuuta 2016

Äitin tyttö, kirjaimellisesti.

Emmi on nyt pari päivää ollu sillä tuulella, että syli on paras paikka. VAIN äitin syli kelpaa. Isin sylissä ollaan hetki, mutta auta armias jos äiti erehtyy vaikka vessaan menemään ilman Emmiä, on itku taattu. Puuh.
On ihana huomata, että on tärkeä tyttärelleen, mutta kyllä mä mielelläni muutakin tekisin kuin kanniskelisin Emmiä mukana joka paikkaan. Varsinkin kun tyttö on jo niin iso, että osaa liikkua itsekkin. Hetken viihtyy lattialla, jos oikeen tuuri käy, mutta se kestää sen pienen hetken verran. Voi mussu. 


Mä en oikeesti pysy enää ton tytön perässä. Se kasvaa ja kehittyy nyt ihan hurjaa vauhtia. Se oppii kokoajan jotain uutta, eikä me oikeesti Rikun kanssa pysytä perässä. Enää ei uskalla mitään jättää sohvapöydälle, sillä Emmi on keksinyt nousta polvilleen ja kurkottelee ottamaan kaiken pöydältä alas. Eilen emmentaalia katsellessa Emmi päätti napata hiusharjan pöydältä ja samalla sai kahvikupin tiputettua lattialle. Kahvit lensi pitkin Emmiä ja lattiaa. Onneks siinä oli kylmää kahvia, eikä kuumaa. Muutenkin hänellä on kova kiire nousta seisomaan tukea vasten. Tänään ollaan monet kerrat lennetty selälleen ja isketty sitämukaa myös pää maahan. Itkuhan siinä tulee. Kypärä olis hyvä just nyt, kun tyttö kolhii itseään joka paikkaan. Vielä parempi vaihtoehto olis pakata tyttö täyteen vanua tai laittaa pikku tyynyjä ympäriinsä, niin ei sattuis. Hahah!




Joko muilla on vappu suunnitelmat kasassa? Me ollaan vaan kotona ja tehdään yhdessä hyvää ruokaa. Ei sen ihmeellisempiä vielä pystytä tekemään, mutta ensvuonna voikin suunnitella jotain kivaa kun Emmikin on isompi ja tajuaa enemmän. Toivottavasti ensvuonna on parempi sää, sillä tää ikuinen vesisade on niin masentavaa. Jo riittäis nää ankeet sadepäivät vähäks aikaa. Alkaa ärsyttämään tää ainainen sisällä oleminen. Pidetään peukkuja, että Pekka Pouta ois ollu väärässä sääennusteen kanssa ja huomenna olis myös täällä Pohjois-Savossa ihana aurinkoinen sää. 
Hauskaa vappua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)