sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

On siis kevät

Kevät on tullu taas kohinalla ja kesä askelta lähempänä. Ihanaa!
Tänään vihdoin sain aikaseks vaihdettua talvitakit ja kengät kesä kamppeisiin. Ihan huippua aatella, että kuukauden-parin päästä ei tarvii välttämättä pukeutua edes tuulitakkiin. Tarkenee hyvin myös hupparilla. Katotaan vaan, niin nyt kun pistin talvivaatteet pois niin tulee takatalvi. Ei yllättäs yhtään, jos tulis.


Tänään on ollu muutenkin masentava sateinen päivä. Hyvä päivä siis siivoilulle, vaikka jokapäivähän meillä on siivouspäivä. Toisaalta hyvä, että sataa vettä niin sulaapahan lumet nopeammalla temmolla paloskilta ja pääsee sinne tekemään jalantappo lenkkejä. Kesä odotuttaa myös siinäkin mielessä paljon, kun pääsee liikkumaan. Paloski vieressä, jossa on mahtavat lenkkipolut ja ulkoilmalaitteet. Sitten kun vielä ostetaan pyörään Emmille istuin, niin johan rupee kunto nousemaan kohinalla.



Tää on niin tätä. Mulla oli kauheena kaikkee mielessä mistä tänne kirjottasin, mutta kun Emmi nukahti ja pääsin koneen äärelle niin kaikki hävisi mielestä. Jep. No mutta, tulipahan jotain edes poristua. Kävi sekin mielessä, että tänään oisin ottanu kuvat asunnosta, mutta ulkona on niin harmaa sää että tulis pimeitä kuvia. Asuntopostaus tulossa kuitenkin lähipäivinä. Eihän tää nyt vielä läheskään oo sisustukseltaan sellainen kun haluttais, mutta hiljaa hyvä tulee. Nyt pitänee rueta miettimään ruokaostoksia. 
Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti! :)