lauantai 23. huhtikuuta 2016

Turvonnut pallopää täs moi

 Viime päivät on menny turvonneella poskella ja kauheella suolan himolla. Jep. Mä siis en voi syödä mitään kuumaa tai kovaa. Käytännössä elän nää turvotus päivät pelkällä jogurtilla, jäätelöllä ja rahkoilla. Kahvista en luovu, vaikka en mä sillon torstaina uskaltanu juoda muuta kuin kylmää vettä. Toisaalta tää on ihan hyvä, että ei voi mässätä mitä tahansa, mutta eihän nyt pelkkä jogurtti nälkää poissa kauaa pidä. Eilen tein meille kyllä munakasta ja mini makkarapaloja, johon pistin mielin määrin suolaa. Eihän siinä syönnissä kestänytkään kun se puolisen tuntia, kun ateriani sain tuhottua. Mieluummin syön varovasti, kuin liian uskaliaasti.


Emmi ihana täytti eilen 8 kuukautta. On niin haikeaa ajatella, että 4 kuukauden päästä meillä juhlitaan vuosikasta. 4 kuukauden päästä vauva muuttuu sanaksi taapero. En oo vielä valmis. Mä kyllä odotan sitä, kun Emmi on isompi niin voi tehdä paremmin kaikkea yhdessä ja arki muuttuu "helpommaksi", mutta ei silti haluais luopua vielä vauva-ajasta. Vauvakuumetta pukkaa, mutta ei vielä! 


Ostettiin Emmille hyppykiikku kirpparilta parilla kympillä. Siinä Emmi viihtyykin todella hyvin. Vielä hankinnoissa olis pyörään Emmille satula, ja se me meinattiinkin enskuussa ostaa. Sitten pääsee taas pyöräilemään ja kuntoilemaan. 


Emmi on tosi huono nukahtamaan nykyisin päiväunille. Hirveänä vastustelee nukahtamista vastaan, eikä millään meinaa rauhottua. Tietysti kun on jo niin iso tyttö, niin haluaa vaan tutkiskella paikkoja ja leikkiä. Silti olis hyvä vielä, että sais edes tunnin tai kaks nukuttua. Aamuisinkin kun joskus herää sillon 7 aikoihin, niin olishan se tosi väsyny jos koko päivän valvois. Huhh, en halua edes ajatella sitä! 
Tiistaina olis pitkästä aikaa neuvolalääkäri, jollonka tuun päivittelemään painot ja muut mitat. Samalla kirjottelen kehityksestä ja luonteenpiirteistä tuttuun tapaan. Keskiviikkona on ajotunti, jollonka joudun ajamaan ihmisten ilmoilla. Ei vielä onneks kaupunkiin lähetä, mutta huh ku jännittää! Kytkimen käytöstä sain viimeks kehuja, hyvä minä. Palaillaan ensviikolla viimestään, ellei tuu postausideoita huomenissa.
Rauhallista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti! :)